post

U17 – hodnocení utkání s Aritmou a v Táborsku

SK Hořovice – SK Aritma Praha  0:2 (0:1)

Poprvé v této sezoně jsme sehráli domácí zápas na hřišti v Cerhovicích.  Do zápasu jsme chtěli vstoupit aktivně a navázat tak na dobrý výkon v druhém poločase v předchozím zápase v Přešticích. Bohužel od začátku utkání jsme tahali za kratší konec a hrozili jsme pouze ze standardních. Většina prvního poločasu se odehrávala na naší polovině a už ve 12.minut soupeř prosadil po individuální akci středem hřiště – 0:1. Ani druhá půle neznamenala z pohledu naší ofenzivy výrazné zlepšení. V 55. minutě jsme inkasovali po střele z hranice vápna na 0:2. Poté jsme sice zvýšili svoji aktivitu ale bez brankového efektu. Největší šanci jsme si vypracovali v 70. minutě, kdy Šebek vybojoval míč před hranicí vápna, byl sražen hostujícím brankářem, k odraženému míči se dostal Brotánek, který ale nevyužil prázdné branky a trefil pouze obránce před sebou.  To bylo z naší strany, co se týče ofenzivy všechno, a utkání jsme zaslouženě prohráli 0:2.

Sestava: Malec, Šebek, Červenka, Čapek, Petica (60.Piskáček), Hasman, Fryš (60. Hrudka), Motl, Sarvaš, Brotánek, Štochl (60.Procházka)

FC Táborsko B – SK Hořovice 1:0 (1:0)

K poslednímu venkovnímu utkání jsme zavítali do Sezimova Ústí, kde jsme nastoupili proti domácímu Táborsku. Domácí od začátku utkání diktovali tempo hry a byli více na balonu. My jsme hrozili pouze z protiútoků. V 20.minutě se domácí dostali do vedení, kdy jsme ani na potřetí nebyli schopni po rohovém kopu domácích dostat míč z vápna, k odraženému míči na hranici šestnáctky se dostal domácí hráč a prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 1:0. V druhé půli jsme zlepšili svůj výkon a začali jsme více hrozit směrem dopředu. Za naši aktivitu jsme mohli být odměněni v 60. minutě, Brotánek se dostal k míči na malém vápně, ale svoji střelu umístil nad břevno. K další velké šanci se dostal opět Brotánek v 70.minutě, kdy se ocitl sám před brankářem, který ale jeho střelu zneškodnil. Domácí měli také několik slibných příležitostí, všechny ale skončili na rukavicích velmi dobře chytajícího Malce.  V poslední minutě mohlo být vyrovnáno, za obranu si naběhl aktivní Kratěna, na hranici vápna si píchl míč kolem vybíhajícího brankáře, který ho bohužel pro nás zfauloval a po zásluze dostal červenou kartu. Z nařízeného přímého kopu Křivánek bohužel netrefil branku, a tak jsme ze Sezimova Ústí odjížděli bez bodového zisku.

Sestava: Malec, Šebek, Červenka, Čapek, Petica, Piskáček (46.Kratěna), Hasman (85.Hruška), Fryš, Křivánek, Brotánek, Štochl (60.Procházka)