SK Hořovice – FC Přední Kopanina 3:1 poločas 2:1

Hodnocení přáteláku tentokrát z pohledu soupeře:

Pavel Šultes vstřelil pěkný vedoucí gol, když si narazil s Robertem Vágnerem a přehodil brankáře Tomáše Janču. Domácí však dvěma slepenými brankami v jedné minutě krátce před přestávkou vyrovnali a po pauze přidali třetí branku po rohu. Kopanina měla také své šance, přesto vítězství domácích bylo zasloužené. Soupeř byl běhavý, měl 7 lidí na střídání a byl evidentně lépe připraven než my.

Branky SK Hořovice: Braniš, Balvín a Mach

post

SK Hořovice – FK Králův Dvůr (přípravné utkání) – 0:1 poločas 0:0

Tuto středu absolvovalo áčko na Máchovně přátelské utkání s Cábelíky z Králova dvora. Celý zápas bylo vidět spíše více soubojů než kombinací a individuálních výkonů jednotlivců. První část utkání byla poměrně vyrovnaná a skončila bez branek. Ve 2.části měli hráči Králova Dvora v určité části mírnou převahu, nicméně všechny akce velmi zkušeně řešil náš brankář. CCa 10 min před koncem se v nadějné situaci ocitl V. Konigsmark, nicméně jeho pád před vápnem rozhodčí neohodnotil, naopak za cca 1.min. na druhé straně se již proti nám pískla penalta, díky níž hráči Králova Dvora vyhráli těsně 0:1.

SK Hořovice – SK Klatovy 1898 1 : 4 (0 : 4)

gól : 70. Novák M.
Sestava : Novák J (46.Březina). – Klimeš(87.Koten V.), Mihálik, Šmíd,Kuchař – Záluský,Mencl(40.Smetana), Mareš (40.Novák M.),Balvín, Bělohlávek (Hlídek) – Mach

SK ARITMA Praha – SK Hořovice 2:4 (2:2)

Tým ukázal charakter.

Starší dorost ve středu odehrál odložené utkání na Aritmě,která na tom byla po odehraných kolech podobně jako my.Stejně jako loni jsme odehráli utkání na umělce menších rozměrů,která alespoň v 1.části více vyhovovala domácím.Zápas jsme otevřeli ve skrumáži již v 5.minutě z dorážky Kynclem.Poté nastala dlouhá pasáž,kdy nás kombinačně hrající soupeř dostal na delší dobu pod tlak.Vyústěním bylo otočení 2 brankami na nepříznivý stav 1-2.Naštěstí máme Čapka,který ve 40 min.srovnal na 2-2.Během poločasu proběhl v kabině motivační proslov ,který zřejmě pomohl.Ve 2.části jsme začali být důrazní v soubojích a začali být více nebezpeční.V 50.minutě po faulu na našeho hráče se podruhé v utkání z krásného trestného kopu trefil Kyncl  a v 76 min.po důrazném napadání obrany se individuálně prosadil také podruhé Čapek.Zvládli jsme těžké utkání a udrželi těsný kontakt za vedoucí dvojicí týmů před námi a již se můžeme těšit na další zajímavý souboj tento víkend proti Táborsku B.